Welkom dit is het. Hier kan je je bevindingen noteren over hoe je de evenementen heb gevonden of wat je kwijt wil. Succes.

Gastenboek

Deny Marcker-Suhendro
02-07-21 21:40:07
Hallo Benno,
Ben nieuwe voor jouw feest, heb net bericht van Mayona dat ik beter vroeg inschrijven.
Bij deze wil graag als kan wil graag reservering doen voor 4 personen.
Bedankt alvast en zie je bericht tegemoet.
Deny
Tina Zenvelga
17-01-20 00:41:35
Benno blijf maar heel lang evenementen zoals onder andere dansavonden organiseren, want het is inderdaad 'one big family' wat de klok slaat op die momenten. Vergeleken met Depok (Indonesië) zijn wij hier in Nederland rijk. Deel jouw liefde, wijsheid en daadkracht maar met hen die het niet breed hebben. Geen woorden maar daden zo zit jij nu eenmaal in elkaar. So allways keep up the good spirit! You are blessed! Wij hopen, als onze gezondheid het weer toestaat, gauw weer een keer op een feest van jou te komen.
Gea Blom
15-03-19 19:51:21
Het is bijna 1 jaar geleden dat ik met Algie voor het eerst op een feestavond kwam. Ik was meteen verkocht, wat is het iedere keer gezellig en wat een topartiesten treden op! De dansvloer staat werkelijk van 19.30-01.00 uur vol en daar doe ik graag aan mee. Goed georganiseerd en een afwisselende avond met bingo etc. Dat de opbrengst naar een goed doel gaat is helemaal fantastisch, daar doen we het voor!
Tot 11 mei weer, 6 april kunnen we helaas niet.

Start pagina