Indische evenementen
 

Start pagina.  

Beste mensen,

Alweer onze dank voor jullie bezoek aan deze site. Wij zullen er alles aan doen om de site zo goed mogelijk ‘up to date’ te houden.

Het is snel gegaan met de kaarten reservering. Op de avond van 2 maart j.l. waren er al 160 personen die zich hebben opgegeven. En het is niet stil geweest daarna. Ik zal eind van deze week (wk11) waarschijnlijk uitverkocht zijn als het zo door blijft gaan. (Misschien wel eerder).

Beste mensen, het is niet leuk om nee te moeten zeggen maar het is niet anders. Wij zijn uitverkocht.

Waarom ik heb besloten om minder bezoekers toe te laten is omdat ik meer, loop-ruimte, dansruimte en veiligheid wil creëren! En het gaat ons nog steeds om de kwaliteit en niet om de kwantiteit.

Je kan nu reserveren voor de volgende avond t.w. 11 me  met de top formatie "XANUR" en Mister entertainer EDU. Wil je hierbij aanwezig zijn reageer dan ook tijdig. Ik denk dat deze avond ook snel zal gaan.

Voor 6 april ga ik er nu ook vanuit dat de sfeer weer net zo gemoedelijk zal zijn als de voorgaande keren. Onze gasten moeten zich ‘Senang’ (behaaglijk) voelen. Dat is wat wij graag zien en van thuis uit kennen, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY.

Kijk ook op de andere pagina's van deze site. En noteer zondag 2 juni alvast in jullie agenda. Waarom? Dan gaan wij weer een  gekke "Ben Still Busy Party".

*Reserveren. voor 11 mei is nu mogelijk of neem contact op met                    Benno 06 159 00 429 of Angela 06 227 93 445

*Reserveren. voor zondag 2 juni is nu mogelijk of neem contact op met       Benno 06 159 00 429 of Angela 06 227 93 445

Zorg dat je er op tijd bij bent.

  • a. Om teleurstelling te voorkomen *reserveer daarom op tijd uw plaatsen.
  • b. Wij gaan immers voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ook nu weer ga ik en de vrijwilligers* aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

 Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video’s*.(Nog niet alles staat op de site. Blijf volgen.) Het kan zijn dat nog niet alle foto’s op onze site staan daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. Veel kijkplezier.          Mocht je erop 11 mei niet bij kunnen zijn dan hopen wij je te zien op zondag 2 juni (speciale dag met minimaal 4 bands). (ER ZIJN GENOEG FOTO'S EN VIDEO'S OM TE BEKIJKEN)

Ben je *opzoek naar een artiest of band, neem contact op voor meer informatie.

Vragen of opmerkingen over de site of ? stuur een e-mail naar contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.                  En kijk gerust regelmatiger op deze site.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.