Indische evenementen
 

Start pagina.  

Beste mensen,

Alweer onze dank voor jullie bezoek aan deze site. Wij zullen er alles aan doen om de site zo goed mogelijk ‘up to date’ te houden.

Who!!! Wat hebben wij genoten afgelopen avond (11 mei) van de band Xanur, mister entertainer Edu en gast zanger *Don Fustner. Maar niet te vergeten het publiek. Alles stond in het teken van gezelligheid, samenhorigheid, sfeer, gastvrijheid, spontaniteit, lachen, eendracht en respect. Voor ons als organisatie is dat een plezierige aanblik. Hoop dat er nog vele evenementen volgen met deze tekens. Perfect, en bedankt.

Ook de catering was weer top. De geluiden onder de mensen blijven allemaal positief.

Ondanks de file's waarvan wij geen benul van hadden heeft de pret niet mogen drukken. Ook kunnen wij begrijpen dat er personen zijn die rechts om keer zijn gegaan. Nogmaals daar hebben wij alle begrip voor.

Op naar zondag 2 juni. Het gaat weer voorspoedig met de reserveringen van de entreekaarten. Op deze dag zullen 4 bands weer voor een muzikale spetterende middag\avond zorgen. T.w. *WANTED, *RESPECT, *PRE@UP en *BACK LINE. Deze bands treden belangeloos op. *Gerda Rademakers, praat alles aan elkaar. En niemand minder dan *Henk van de Belt, is belast met het geluid wat hij altijd voortreffelijk onder controle heeft.

Ook nu weer heb ik (echt) besloten om minder bezoekers toe te laten. Ik wil meer, loopruimte, dansruimte en veiligheid creëren! Wat afgelopen zaterdag ook goed zichtbaar was. En het gaat mij nog steeds om de kwaliteit en niet om de kwantiteit.

Voor 2 juni ga ik er nu ook vanuit dat de sfeer weer net zo gemoedelijk zal zijn als de voorgaande keren. Onze gasten moeten zich ‘Senang’ (behaaglijk) voelen. Dat is wat wij graag zien en van thuis uit kennen, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY. En die geluiden hoor ik ook steeds vaker.

Kijk ook op de andere pagina's van deze site. En noteer zondag 2 juni alvast in jullie agenda. Waarom? Dan hebben wij weer een  gekke "Ben Still Busy Party".

*Reserveren. voor zondag 2 juni is nu mogelijk of neem contact op met       Benno 06 159 00 429 of Angela 06 227 93 445

Zorg dat je er op tijd bij bent.

  • a. Om teleurstelling te voorkomen *reserveer daarom op tijd uw plaatsen.
  • b. Wij gaan immers voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ook nu weer ga ik en de vrijwilligers* aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

 Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video’s*.(Nog niet alles staat op de site. Blijf volgen.) Het kan zijn dat nog niet alle foto’s op onze site staan daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. Veel kijkplezier.          Mocht je erop 2 juni niet bij kunnen zijn dan hopen wij je te zien op zaterdag 6 juli 

Ben je *opzoek naar een artiest of band, neem contact op voor meer informatie.

Vragen of opmerkingen over de site of ? stuur een e-mail naar contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.                  En kijk gerust regelmatiger op deze site.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.