Indische evenementen
 

Start pagina.


Beste mensen,

Dat is weer een tijd terug maar wederom bedankt voor het bezoeken van onze site. Ik probeer jullie maandelijks van informatie te voorzien. (Mits er wat te schrijven is). Blijf mij wel volgen. Of schrijf wat in het gastenboek*.

 Neem alle adviezen en aanbevelingen van de regering goed in je op.                    Onze gezondheid staat voor op.

Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte en zeker als je er direct mee te maken heb. Stay safe en volhouden.

Eens zal het toch wel voorbij zijn.  Iedereen snakt naar zijn/haar vrijheid. Al die beperkingen knaagt aan ons. Simpel weg niet fijn.

Jullie weten dat ik zelf ook bezig ben geweest naar het zoeken van oplossingen. Had best wel leuke ideeën die toen binnen de wettelijke normen lagen en ook de organisatie van Borchland was er content mee. Ik was toen uitgegaan van 100 personen in de zaal. Week daarna 30 en nu totaal niemand in de zaal. "Triest". Heb alles maar weer opgeborgen. Wie weet gaan wij toch een mogelijkheid krijgen om met meer personen een feestje bouwen? Als je zelf een idee heb neem *contact op.

Helaas zijn alle avonden van dit jaar geannuleerd ook de nieuwjaarsavond van 2 januari is geannuleerd, triest maar waar. Ik durf nu niet een voorspelling te doen wanneer ik weer iets mag organiseren. Maar zodra het licht op groen springt zal ik daar gelijk op reageren.

En als er dan iets georganiseerd mag worden gaan wij er weer voor dat onze gasten  zich ‘Senang’ (behaaglijk/blij) voelen.

Dat is wat ik graag zie en van thuis uit ken, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY. En die geluiden hoor ik ook steeds vaker.

Breaking news! Jammer genoeg is per juli 2021 Borchland een feit. Het bestaan van Borchland is dan afgelopen wat voor mij weer een probleem gaat worden. Maar goed niet in problemen denken. Op zoek gaan naar een nieuwe gezellige locatie rond Amsterdam die een mogelijkheid heeft om ongeveer 300 personen. Ik met een eigen catering mag komen en voldoende vrij parkeer plekken heeft? Weet je een mooie betaalbare locatie, laat mij het weten. Je kan mij bellen op 06 15900249 of vul een contact formulier in. Alvast mijn dank.

Bekijk onze feestavonden   foto’s* of video's*. door er op te klikken.

Het kan zijn dat nog niet alle foto’s of video's op onze site staan maar daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. Veel kijkplezier.    

Andere vragen, suggesties of opmerkingen over de site of ?, stuur dan een bericht via contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.  En kijk gerust regelmatiger op deze site.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.