Indische evenementen
 

Start pagina.


Beste mensen,

Hartelijk welkom op de site van PESTA.

Nog maar net het jaar 2020 achter ons en dan gaan wij weer een onzeker tijd tegemoet. Maar laten wij hopen dat het van korte duur is zodat dat ik en andere organisatoren weer wat kan/kunnen organiseren om zo elkaar weer te kunnen, ontmoeten, een omhelzing geven, knuffelen en over de tijd kletsen die wij achter ons hebben gelaten.

En als er dan iets georganiseerd mag worden gaan wij er weer voor dat onze gasten  zich ‘Senang’ (behaaglijk/blij) voelen. 

Dat is wat ik graag zie en van thuis uit ken, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY. En die geluiden hoor ik ook steeds vaker.

Zelf hoop ik dat wij met z'n allen gehoor blijven geven aan de regels zodat wij de virus kunnen bestrijden. Dus blijf waakzaam en hou vol.

Neem alle adviezen en aanbevelingen van de regering goed in je op.  Onze gezondheid staat voor op. 

Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte en zeker als je er direct mee te maken heb. 

Eens zal het toch wel voorbij zijn. Iedereen snakt naar zijn/haar vrijheid. Al die beperkingen knaagt aan ons. Simpel weg niet fijn.

Ik probeer jullie maandelijks van informatie te voorzien. (Mits er wat te schrijven is). Blijf mij wel volgen. Of schrijf wat in het gastenboek*. Al is het maar voor een kletspraatje.

Als je zelf een idee heb neem dan ook*contact op.

Breaking news! Jammer genoeg is per juli 2021 Borchland een feit. Het bestaan van Borchland is dan afgelopen wat voor mij weer een probleem gaat worden. Maar goed niet in problemen denken. Op zoek gaan naar een nieuwe gezellige locatie rond Amsterdam die een mogelijkheid heeft om ongeveer 300 personen. Ik met een eigen catering mag komen en voldoende vrij parkeer plekken heeft? Weet je een mooie betaalbare locatie, laat mij het weten. Je kan mij bellen op 06 15900249 of vul een contact formulier in. Alvast mijn dank.

Bekijk onze feestavonden   foto’s* of video's*. door er op te klikken.

Het kan zijn dat nog niet alle foto’s of video's op onze site staan maar daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. Veel kijkplezier.    

Andere vragen, suggesties of opmerkingen over de site of ?, stuur dan een bericht via contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.  En kijk gerust regelmatiger op deze site.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.