Indische evenementen
 

Start pagina.  

Beste mensen,

Alweer onze dank voor jullie bezoek aan deze site. Wij zullen er alles aan doen om de site zo goed mogelijk ‘up to date’ te houden.

Helaas moet ik schrijven dat wij vol zijn. Via deze site is het nu niet meer mogelijk om voor 2 november te reserveren. Je kan proberen te bellen. Uitvallers zijn er toch altijd. Dus gewoon proberen.

Wel kan je voor 7 december al worden gereserveerd. Ook deze avond belooft een feest te worden met de top band Bleu velvet en zanger Gordon. Ik wil traditiegetrouw de "dress code, Indonesië" aanhouden. Niet verplicht maar wel leuk!

Nu kijken wij uit naar 2 november. Diana en The Rocking Players gaan ons verblijden met hun fantastische muzikale klanken en shows. Ja, ik schrijf het niet zomaar. Maak het zelf mee. Het zijn stuk voor stuk top artiesten.

Ook nu weer ga ik rekening houden met de loopruimte, dansruimte en veiligheid! En het gaat mij nog steeds om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Vol is vol! En heb het de afgelopen avond weer mee mogen maken een geweldige entourage en gezelligheid.

Onze gasten moeten zich ‘Senang’ (behaaglijk/blij) voelen. Dat is wat wij graag zien en van thuis uit kennen, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY. En die geluiden hoor ik ook steeds vaker.

Kijk ook op de andere pagina's van deze site.

En noteer zaterdag 7 december alvast in jullie agenda. Dan zijn Blue Velvet en Gordon aanwezig.

Reserveren*, voor zaterdagavond 7 december is nu mogelijk of neem contact op met  Benno 06 159 00 429 of Angela 06 227 93 445

Zorg dat je er op tijd bij bent.

  • a. Om teleurstelling te voorkomen reserveer* daarom op tijd uw zitplaatsen.
  • b. Zoals reeds geschreven, wij gaan immers voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ook nu weer ga ik met de vrijwilligers* aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video’s*. Het kan zijn dat nog niet alle foto’s op onze site staan maar daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. En de speciale (laatste 3 augustus) You tube* filmpjes van Pip de Vos. Veel kijkplezier.        

Mocht je er 7 december niet bij kunnen zijn dan hopen wij je te zien op ZONDAGMIDDAG 17 JANUARI 2020.

Ben je *opzoek naar een artiest of band, neem contact op voor meer informatie.

Alvast wat voor informatie voor 2020: Er komt een " 50tigste Depok reünie" en een "Pasar Pesta Kecil" aan, georganiseerd door de Stichting Busyben"". Blijf ons volgen.

Andere vragen, suggesties of opmerkingen over de site of ? stuur ook een bericht via contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.                 

En kijk gerust regelmatiger op deze site.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.